У центрі Львова відбудеться благодійний ярмарок на підтримку бійців АТО

В неділю 30 листопада 2014 р. з 12.00 до 18.00 біля пам’ятника Т.Шевченку в центрі Львова буде проходити благодійний ярмарок на підтримку наших бійців в зоні АТО, повідомили організатори.

Дорогі львів’яни , школярі , студенти ласкаво запрошуємо долучитись до цієї акції та об’єднатися задля допомоги армії, для забезпечення, по можливості, усім необхідним, що може врятувати життя нашим бійцям в зоні АТО.

У рамках заходу :

- ви зможете скуштувати домашню випічку львівських господинь, самсу, пахлаву,справжню татарську шурпу яку приготують наші кримські активісти, млинці з різними начинками.

- матимете можливість висловити под’яку та моральну підтримку у відкритому листі до наших земляків в зоні АТО.(акція - '' Лист Героям від львів’ян '').. Наймолодші учасники зможуть надіслати свої малюнки.
- зможете оглянути піч-буржуйку наших умільців з Кам’янко-Бузького р-ну. Пічка вже випробувана в бойових умовах та отримала найпозитивніші відгуки від наших бійців. Функції – обігрів, приготування їжі, просушка речей. Можливо знайдуться ще майстри, які б могли долучитись до такої потрібної зараз справи.

Підтримуються будь - які ваші ідеї та побажання . Запрошуємо вуличних музикантів.

Мета заходу: допомога у забезпеченні необхідними засобами військовослужбовців, які відбувають у зону АТО, для виконання військового обов’язку.
Просимо львів’ян активно підключатись до акції , приносити свою випічку та дитячі малюнки для наших Героїв. Також теплі речі(бажано однотонні,неяскравих кольорів), будь –який інструмент(ключі,викрутки,сокири,молотки і т.д.),медикаменти .

Організатори заходу : іГО «Допомога армії України» - Спільна ініціатива громадських організацій "Швидка медична допомога майдану", ГФ "Самооборона львівського Євромайдану", ГО "Варта 700", ГО "Народний самоконтроль", ГО "Самооборона Житомира", ГО "Всеукраїнська спілка захисту інвалідів збройних сил", ГО "Підрозділ по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією", ГО "Комітет екологічного порятунку України", ГО "Слава нації", ЛОГО "Галас", ГО "Нескорені", ГО "Вектор Європейського розвитку "ВАРТО", ЛОГО " Нова Основа», ГО «Львівський Авто Майдан Оновлений», Львівський оффроуд клуб –«LVIV 4x4».

Допоможемо нашим хлопцям разом !!! Слава Україні !!! Героям слава !!!
також в честь відзначення річниці Революції Гідності запрошуємо львів'ян на віче-ретроспективу.
На віче буде оприлюднено прийняття резолюції-Вимоги до нового Парламенту, Уряду, Президента.
Програма заходу:
14.30 год. - Молитва за Україну, Акафіст до Покрови Пресвятої Богородиці
15.00 год.- Віче - ретроспектива

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: