Бійцям АТО забороняють стріляти по бойовиках у відповідь та кажуть не чіпати вантажівки з вугіллям (відео)

"Кіборги" в Донецькому аеропорту пережили одну з найважчих ночей оборони – обстріли тривали безперервно.

Захисники легендарного уже Донецького аеропорту пережили одну з найважчих своїх ночей. Важка артилерія обстрілювала їх практично безперервно: з опівночі і до ранку. Журналістам ТСН удалося зідзвонитися з друзями, які нині боронять летовище.

Їх атакують безперервно уже другу добу. Бойовики почали свої набіги ще вчора по обіді. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень. За шквальної артилерійської підтримки терористи посунули в наступ.

Ситуація на цю годину така: запеклий бій йде за старий термінал. Стріляють і по новому. Очевидно, терористи планують відрізати старий термінал від нового. Фактично триває ближній бій. За два дні наші "кіборги" втратили двох бійців і 16 були поранені. На щастя, їх вдалося евакуювати.

Що ж стосується загальної ситуації на фронті, то вона не зовсім зрозуміла. Військовим забороняють стріляти у відповідь - навіть за умови прицільного вогню по наших позиціях.

Терористи тим часом обстрілюють і міста та простих городян. На цьому тижні снаряди російсько-терористичних військ буквально посікли Дебальцеве. Снаряди потрапили навіть в український штаб. Загинули двоє бійців і двоє поранені.

Наші солдати готові воювати і чекають наказу йти вперед. Кажуть, несила стояти на місці.

З окупованих територій повз українські позиції курсують вантажівки з вугіллям. Навіть попри обстріли. Нашим хлопцям зверху дана команда не чіпати вантаж. Однак деякі бійці беруть відповідальність й закривають дорогу для таких вантажівок, особливо на небезпечних напрямках.

Зазвичай після руху вантажівок з вугіллям повз українські позиції хлопців наркивають артилерією. І знов таки безкарно.

Кореспондент ТСН Руслан Ярмолюк

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: