На Львівщині відбувся форум молодих лідерів (фото)

22-23 листопада 2014 року в Українському католицькому університеті (м.Львів) відбувся Форум молодих лідерів Львівщини.

Про це Дивись.Інфо повідомила Оксана Вацеба.

Організатором заходу виступило управління молоді та спорту Львівської ОДА. Ініціативу підтримали Український католицький університет та Львівська обласна організація Спілки Української Молоді в Україні.

Основна мета, яку ставили перед собою організатори Форуму,  – мотивація активної молоді до розвитку лідерських якостей та творчих здібностей, а також сприяння формуванню лідерського середовища навколо учасників в районах і містах.

Форуму передувало відвідання районних центрів Львівської області із заняттями в рамках циклу тренінгів школи лідера «Крок до успіху», які проводили активісти таких громадських організацій як ГО «Спілка української молоді», ЛОВМГО «Молодіжний центр працевлаштування»,  ГО «Українська молодь -- Христові», ГО «САМІ», студентський мер м. Львова Богдан Зятик та начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Андрій Ковальський.

Для участі у Форумі перед молоддю було поставлено завдання розробити проектну ідею або написати авторське есе на тему: «Утвердження української державності».

Загалом Форум об’єднав п’ятдесят активних лідерів учнівського та студентського середовища з Бродівського, Жидачівського, Золочівського, Мостиського, Пустомитівського, Радехівського, Старосамбірського, Стрийського, Яворівського районів, а також з міст Львів, Винники, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Трускавець, Стрий та Червоноград.

Заняття відбувалися у формі сесій-тренінгів, під час яких професійні тренери ознайомили молодих лідерів області з такими темами як: «Лідерство», «Проекти», «Комунікації» та «Робота в команді». Учасники Форуму мали можливість застосувати отримані знання на практиці – упродовж двох днів команди розробили власні проекти і презентували їх для аудиторії. Молодь проявила ерудованість, ініціативність та креативний підхід до вирішення проблем у процесі навчання. Учасники Форуму були нагородженні іменними сертифікатами.

Учасниця заходу, Наталія Томчишин, радо поділилася своїми враженнями: «Я надіюсь що це не востаннє. Дякую організаторам та спонсорам, які доклали чимало зусиль. Після Форуму залишилось море емоцій, спогадів та нових друзів, а тренінги були дуже цікавими!».

Дружня команда Форуму мала можливість обмінятися ідеями та контактами. В перспективі планується розробити і реалізувати проект обласного рівня спільно з учасниками.

 

фото форум 2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: