Оголена активістка Femen пікетувала СБУ з вимогою врятувати сестру (відео)

Активістка Femen Уляна Бляшин вимагала від Служби безпеки України прийняти заяву про зникнення сестри

Активістка Femen, у якої безвісти пропала сестра, зажадала від СБУ рішучих заходів щодо її пошуку, передає Femen.

Активістка зробила спробу штурму головного офісу СБУ по Володимирській вулиці, прибивши до центрального входу портрет, зниклої сестри Бляшин Любові. На тілі дівчини було написано "Врятуйте мою сестру". На цей крок активістка Бляшин Уляна пішла після відмови СБУ прийняти її заяву про зникнення сестри, мотивуючи свою відмову наявністю більш важливих справ.

"Я вимагаю від СБУ виділити фахівців для розшуку зниклої безвісти сестри Люби Бляшин Портрет Люби на дверях цю вимогу Адже безпека України це безпека кожного її громадянина Врятуйте мою сестру Врятуйте Любов .. !!", - Заявила учасниця топлес-протесту, старша сестра , зниклої дівчини, Уляна Бляшин.

За повіджомленням активістки, сьогоднішня акція Femen "Врятуйте мою сестру" була присвячена проблемі торгівлі людьми в Україні.

Любов Бляшин, 18-річна студентка пропала безвісти 31 серпня 2014, коли поверталася з дискотеки додому в місті Стрий Львівської області.

"Міліція не діє, немає ні роздруківок дзвінків Любові, що не проведено тест ДНК волосся, знайдених в машині підозрюваного трафікерів, не включені відео-матеріали з камер спостереження, СБУ відмовилася розслідувати зникнення, посилаючись на зайнятість війною. Уже три місяці немає ніякої інформації про зниклу дівчину, багато хто пов'язує її зникнення з торгівлею людьми, розвиненою у прикордонній частині західної частини України",- повідомляє Femen

Нагадаємо, під час попередньої акції активістки Femen облилися червоним вином в центрі Мілана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: