Голандія зацікавлена в залученні інвестицій у Львівську область (фото)

1 грудня у Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч з старшим радником голандської компанії  «Strik Attorneys at law and tax advisors» Петером Вурцером.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.

На зустрічі йшлося про можливість залучення інвестицій у Львівську область, питання співпраці голандських компаній з місцевим бізнесом і надання правової допомоги  та консультацій в контексті виходу українських товарів на західні ринки після підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Як зазначив  Петер Вурцер, Голандія зацікавлена в залученні інвестицій в Україну, міжнародній торгівлі, транскордонному співробітництві, співпраці в контексті оподаткування.

“Я вважаю, що Львівський регіон розвивається найшвидше, найактивніше, особливо в контексті розвитку IT.  Тому ми готові обмінятися досвідом та надати інформацію також щодо правової підтримки, юридичних консультацій.”

В свою чергу директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Віталій Горбатенко наголосив, Львівщина дуже тісно співпрацює з Голандією.

“Я думаю, що досвід європейських компаній буде корисним для нашого бізнесу, щоб наші компанії відповідали податковим, юридичним критеріям.”

За словами директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації Василя Лозинського, Львівська область, насамперед, зацівлена в розвитку енергозберігаючих технологій, логістики, агропромислового комплексу, особливо в питанні переробки та зберігання агрокультур.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: