Піккардійці, Божик та Муха влаштують незабутній «Новорічний вечір в Опері» (фото)

Новий 2015 рік розпочнеться грандіозним Новорічним концертом у Львівській Опері. Незабутнім цей вечір зроблять пісні Оксани Мухи та «Піккардійської терції», а також віртуозна гра Олександра Божика.

Про це Дивись.Інфо повідомила Зоряна Владика.

2 січня 2015 року компанія «ДікАрт» вдванадцяте запрошує на традиційний «Новорічний вечір в Опері».

«Ви матимете змогу почути новорічний концерт найпопулярнішої вокальної формації України – «Піккардійської терції», Олександра Божика та Оксани Мухи. На численні прохання глядачів відбудеться два концерти - о 17:00 та 19:30», - зазначив директор компанії «ДікАрт» Андрій Сидор.

Для новорічного концерту організатори готують спеціальну програму, яка складається з добре знайомих та улюблених пісень і колядок,  а також нових композицій.

«Новорічний вечір в Опері» 2 січня, звісно ж не обійдеться без колядок і святкових новорічних пісень від «Піккардійської Терції», - каже художній керівник вокальної формації  Володимир Якимець. – Постараємося підтримати той новорічно-різдвяний настрій, який витатиме у повітрі, а також зарядити усіх глядачів добром і позитивом на увесь рік. А оскільки у цьому концерті разом із «Терцією» братимуть участь наші друзі по сцені – Оксана Муха і Олександр Божик, - підготуємо для публіки і спільні пісенно-музичні сюрпризи».

Зауважимо, усі пісні звучатимуть наживо та у супроводі струнного оркестру «Бравіссімо».

фото

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: