У міській раді підписали угоду щодо реструктуризації кредитів ЄБРР (фото, відео)

Сьогодні, 2 грудня, у Львівській міській раді перший віце-президент ЄБРР  Філіп Беннетт та керівники ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Васільєв і ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза підписали угоду щодо реструктуризації кредитів Банку для реалізації проектів модернізації транспортної інфраструктури міста. Крім того, міський голова Львова Андрій Садовий та перший віце-президент ЄБРР  Філіп Беннетт підписали гарантійну угоду.

Нагадаємо, 20 листопада сесія ЛМР погодила умови реструктуризації кредитів ЄБРР для реалізації проектів з комунальними підприємствами «Львівавтодор» та «Львівелектротранс». Йдеться про кредити Європейського банку реконструкції та розвитку, залучені комунальними підприємствами на проектування доріг та управління рухом, покращення інфраструктури громадського транспорту та послуг у Львові, зокрема – і вздовж трамвайних ліній №2 і №6 тощо.

Умови реструктуризації стосуються продовження терміну цих кредитів на 10 років з пільговим періодом 1 рік, а також схеми погашення кредиту – 18 рівними платежами кожні 6 місяців після завершення дії зобов’язань щодо надання коштів. Обсяг та валюта кредиту, яка підлягає реструктуризації для ЛКП «Львівавтодор», становить 19 551 948,05 євро, а для ЛКП «Львівелектротранс» – 11 250 000 євро (або еквівалент національної валюти за офіційним курсом НБУ на дату зарахування коштів на рахунок позичальника).

DSC_6590

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: