Впродовж листопада для дітей з порушеннями функції слуху провели серію майстер-класів

Львів соціальний. Протягом листопада 2014 року громадська організація батьків і дітей з вадами слуху «Дзвін» провела майстер-класи для дітей з порушеннями функції слуху, які перебувають на обліку в цій громадській організації. Майстер-класи відбувались у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі (вул. Дністерська, 27), за фінансової підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради.

«У майстер-класах взяли участь 40 дітей з порушеннями функції слуху та їхні батьки. Учасники мали змогу зробити різні види аплікацій на осінню тематику, виготовляли браслети. Проведення заходу позитивно вплинуло на батьків та дітей, адже вони отримали змогу розвинути дрібну моторику, координацію дії рук за допомогою зору, а також навчилися працювати в єдиному колективі. Діти навчалися створювати святкові вироби самостійно. Розвиток дрібної моторики безпосередньо впливає на розвиток мовних процесів у всіх дітей», -  розповіла координатор табору ГО «Дзвін» Алла Сапожникова.

Майстер-класи провели з нагоди наближення Міжнародного дня людей з особливими потребами, який щорічно відзначають 3 грудня. Цей захід відбувся в рамках календарного плану заходів управління соціального захисту Львівської міської ради на 2014 рік.

«Останнім часом ми щорічно намагаємось підтримувати проведення соціальних ініціатив громадської організації «Дзвін». Так, влітку, за фінансової підтримки міста, проведено реабілітаційно-оздоровчий табір для 28 дітей з порушенням функції слуху, який базувався в санаторії «Стожари» (смт. Східниця Львівської області). Що ж стосується циклу майстер-класів, то, вважаю, такі речі слід проводити систематично, тому ми продовжуватимемо підтримувати такі ініціативи, виходячи з наявних можливостей», - зазначив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: