Депутати на сесію не ходять, але у Львівській облраді проведуть громадські слухання

У понеділок, 8 грудня, у малій сесійній залі Львівської обласної ради відбудуться передсесійні громадські слухання, на яких обговорюватимуть найбільш актуальні питання, що будуть винесені на розгляд сесії Львівської обласної ради, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОР.

Серед запланованих до громадського розгляду питань, зокрема: виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік з макроекономічними показниками на 2015 – 2016 роки, уточнення показників бюджету Львівської області на 2014 рік, звіт Служби автомобільних доріг щодо стану виконання робіт на дорогах області, а також звіт щодо діяльності управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації та управління капітального будівництва Львівської обласної ради.

До участі в передсесійних громадських слуханнях запрошено депутатів обласної ради, представників органів місцевого самоврядування Львівщини, представників органів виконавчої влади, науковців та громадськість.

Початок заходу об 11.00, реєстрація – 10.45. О 16 годині відбудуться громадські слухання щодо ремонту доріг на Львівщині

Модератор слухань – голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: