У Львові пікетували апеляційний суд через учасника АТО (відео)

 Громадські активісти міста Львова 2 листопада провели пікет Апеляційного суду Львівської області. Перехожим роздавались листівки та демонструвався плакат, повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

«Справедливого суду» вимагалося на плакаті. Причиною такої активності виявилося несправедливе, на переконання активістів, рішення судді Шевченківського районного суду м. Львова Д.Б. Глинської, у справі про відшкодування матеріальної шкоди.

«Відповідач мав страховий поліс. Це було встановлено ще працівниками ДАІ. А згодом і судом. Тим не менше, вартість закритих очей на важливі для судового процесу деталей сягнула порядку 9000 грн», - прокоментував правозахисник, представник відповідача Андрій Федчишин.

Відповідач по справі – учасник АТО, позиція суду першої інстанції йому також не зрозуміла.

«Рішення Шевченківського райсуду просто знущання над старшим офіцером, який доречі боронить нас як учасник антитерористичної операції, в тому числі і родину судді Д.Б. Глинської…. Людина для участі в судовому засіданні взяла відпустку і приїхала до Львова. Мені важко сформулювати, що мені нагадує таке рішення. Просто халатність чи добре усвідомлені дії? Може у нас і серед суддів вже є прихильники сепаратистів?», - зазначив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Правозахисники сподіваються на справедливий і неупереджений розгляд апеляційної скарги та поважний досвід судді Ю. Штефаніца. І нагадують, - з військових починається держава!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: