На Львівщині відбувся фестиваль «Повір у себе і в тебе повірять інші»

2 грудня в Пустомитах у готельно-розважальному комплексі «Злата» пройшов 24-й обласний фестиваль творчості дітей та молоді із функціональнии обмеженнями «Повір у себе і в тебе повірять інші», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Метою проведення фестивалю є соціалізація дітей та молоді з функціональними обмеженнями, реалізація їх творчих та культурних можливостей.

Фестиваль організовано Львівським обласним та Пустомитівським районним центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з обласною дитячою організацією «Галицьке коло». Комплексні обіди для учасників фестивалю профінансовано за кошти Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Призи для учасників фестивалю надано за кошти ЛОЦСССДМ та Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Як зазначив директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян, фестиваль є доказом того, що кожна дитина талановита. “Цьогоріч у заході взяло участь близько 100 дітей із різних районів області, а саме із Пустомитівського, Самбірського, Кам’янка-Бузького, Мостиського, Яворівського, Миколаївського, Городоцького районів та міст Борислав, Червоноград і Новий Розділ. Багатьох учасників фестивалю вже добре знають не лише у районах, а й в області”, - додав він.

Під час фестивалю діти демонстрували свою майстерність та здібності. Своїм співом зачарували Лесюк Іван з піснею «За Україну» з м. Борислава, Ліхіцька Юлія з «Співаночнами» з Мостиського району та Сапаєва Анна з піснею «Гномик» з Городоцького району. Оплесками глядачі зустріли театралізовану постановку циганського танцю від колективу «Промінь надії» з м. Червонограда. На виставці творчих робіт дітей з особливими потребами було представлено більше 70 виробів. Були представлені малюнки, вироби з бісеру, орігамі. Серед них роботи з бісеру Вікторії Дацько з с. Зимна Вода, малюнки Юрченко Єгора з м. Пустомити, Кривченко Дем’яна з смт. Щирець. Всі учасники отримали призи та подарунки.

Адміністрацією готельно-відпочинково комплексу «Злата» організовано для учасників фестивалю екскурсію по власному міні-зоопарку. Також для показових виступів були запрошені дитячі танцювальні колективи: народний ансамбль народного танцю «Полуничка», вокальний ансамбль «Левеня» навчально-реабілітаційного центру «Левеня», аматорський зразковий колектив народного танцю «Пролісок» народного дому міста Пустомити.

Всі учасники отримали подарунки та призи . Проте найголовнішим для них є те, що вони отримали заряд позитивних емоцій, бажання жити і творити. Проведення таких заходів - це не лише популяризація їхньої творчості, а насамперед, щире та тепле спілкування. На фестиваль «Повір у себе» діти та молодь з обмеженими можливостями з нетерпінням чекають цілий рік.

Захід було профінансовано за рахунок коштів місцевого бюджету і Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: