Перевізники створюють єдину систему безпеки руху на Львівщині

На черговому засіданні Львівського обласного відділення всеукраїнської громадської організації «ВААП» чи не найбільше говорили про безпеку руху.

Про це Дивись. Інфо повідомила прес-служба Асоціації перевізників

Зокрема, за даними ДАІ області, у 2013-му році на усіх перевізників Львівщини (зокрема, і ті, що не входять до Асоціації) припало 27 ДТП, цього річ же ж – 23. Трохи більше третини із цих аварій сталася із перевізниками-членами Львівського обласного відділення всеукраїнської громадської організації «ВААП». Зважаючи на це, вирішили впорядкувати єдину систему безпеки руху, спільно із Львівським обласним державним навчально-курсовим комбінатом створити систему підготовки кадрів, адже фахових водіїв громадському транспорту бракує. Особливу увагу безпеці руху перевізники приділятимуть пересуванню взимку – на цьому наголошували на зібранні.

Витяг із Рішення чергового зібрання Львівського обласного відділення всеукраїнської громадської організації «ВААП»

  1. «Керівникам автотранспортних підприємств:
    • Взяти під особистий контроль роботу служб безпеки руху на підприємствах у зимових умовах роботи . Затвердити організаційні заходи скеровані на попередження дорожньо-транспортних пригод та забезпечити їх належне фінансування.

Термін: листопад 2014 р. – квітень 2015 р.

  • Особливу увагу звернути на профілактичну роботу з водіями, своєчасне проведення інструктажів та належне інформування водіїв про погодні умови перед виїздом на лінію.

Відповідальний: Керівники АТП.

Термін: Постійно.

  1. Доручити Лакатошу Юліану Олександровичу розробити систему забезпечення безпеки перевезення пасажирів автомобільним громадським транспортом і презентувати її усім автотранспортним підприємствам – членам асоціації.

Термін: до 16.02.2015р.

  1. Керівникам автотранспортних підприємств при зверненні Лакатоша Ю.О. про надання необхідної інформації важливої для використання при розробці «системи» оперативно представляти її, якщо остання не має конфіденційного характеру.
  2. Спільно з Львівським обласним державним навчально-курсовим комбінатом в рамках впровадження системи безпеки перевезення пасажирів автомобільним транспортом розробити і реалізувати програму підготовки кадрів водіїв пасажирського автомобільного транспорту (автобусів).

Термін: до 16.02.2015 р.

Відповідальні: Лакатош Ю.О.

Першин А.О. (за згодою ЛОДНКК)

Голосували: «ЗА» - одноголосно.»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: