У Львові розпочався Чемпіонат України з боксу серед юніорів (фото)

У Львові розпочався Чемпіонат України з боксу серед юніорів та відкритий турнір з боксу на призи Андрія Котельника. Привітати молодих спортсменів та їхніх наставників з урочистим відкриттям змагань на першість України прибув голова Львівської обласної ради Петро Колодій, повідомила прес-служба обласної ради.

У відкритті чемпіонату, яке відбулося 3 грудня, також взяли участь керівники федерації боксу України та Львівської області, відомі тренери та спортсмени, серед яких і сам Андрій Котельник, срібний призер XXVII Олімпійських Ігор у Сіднеї, інтерконтинентальний чемпіон за версіями WBA, WBO серед боксерів-професіоналів та єдиний чемпіон світу з боксу родом зі Львова.

Цього року турнір на призи Котельника вперше отримав статус Чемпіонату України. І саме ці змагання стануть для молодих українських боксерів відбірковим етапом до Чемпіонату світу з боксу 2015 року, а також  етапом формування команди збірної України для участі у Чемпіонаті Європи, що відбудеться у липні наступного року.

Відтак, для участі в змаганнях до Львова приїхало кілька сотень молодих спортсменів з 16 областей України та міста Києва.

Звертаючись до юних спортсменів, Петро Колодій побажав кожному із них упродовж життя крокувати дорогою переможців. «Сильні тілом та духом люди звикли йти до своєї мети, боротись за неї та перемагати. Саме такі люди є міцним ядром нації, опорою держави, адже спорт – це не просто професія, це передусім вдосконалення фізичних та моральних можливостей», – вважає голова облради.

Окрім того за вагомий особистий внесок у розвиток боксу в Україні, високі спортивні досягнення та пропаганду фізичної культури і спорту Петро Колодій відзначив Грамотами Львівської обласної ради визначного боксера-чемпіона Андрія Котельника та заслуженого тренера України Дмитра Сосновського, а також вручив цінні подарунки тренерові національної збірної України з боксу Романові Семенишину і тренеру, майстрові спорту міжнародного класу Романові Джуману.

Фінальні поєдинки боксерів-юніорів, які виборюватимуть свій шанс потрапити на Чемпіонати Європи і світу, розпочнуться 7 грудня об 11 годині.

1 2 3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: