25 грудня Павло Табаков дасть у Львові два концерти «Різдво для двох» (фото, відео)

табаков2225 грудня, на Католицьке Різдво, на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької відбудеться два сольні концерти співака та композитора Павла Табакова. Цієї зими у рідному місті володар титулу «Голос країни» порадує меломанів святковою романтичною концертною програмою «Різдво для двох». Саме з концертів Табакова у місті Лева розпочнуться новорічно-різдвяні дійства. Початок концертів – о 18:00 та 20:00.

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Павла Табакова Галина Гузьо.

табаков33Відколи Павло Табаков у 2009 році випустив альбом колядок і святкових зимових пісень «Різдво для двох», відтоді його романтичний спів супроводжує Різдвяні свята українців: «Святий Миколай», «Це Новий рік», «Коляда-колядка», «Колискова», «Рождество», «Покотилась зірка з неба», «Різдво для двох» звучать в оселях, кав’ярнях, на різдвяних ярмарках… А цієї зими співак запропонує своїм прихильникам нові інтерпретації уже знаних колядок – як традиційних, так і авторських. У традиційних колядах «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Нова радість стала» уважні меломани розчують і українську автентику, і американську мелодику, і навіть східні настрої. Не обійдуться концерти Табакова і без пісенних прем’єр, а також зимових хітів «Така зима», «Янголя», «Вечірнє місто»…

- Від Дня святого Миколая та Католицького Різдва у повітрі не просто пахне святом – свято уже входить у кожен український дім, - каже Павло Табаков. – А це означає, що пора колядувати, радіти і прославляти маленького Ісуса. А ще ходити в гості до рідних та друзів, робити одне одному подарунки. Так і я та моя група уже готуємо для слухачів не один сюрприз.

На саме Різдво, 7 січня 2015 року, Павло Табаков і його група повезуть програму «Різдво для двох» до Києва. У столиці концерт відбудеться у Національному палаці «Україна» (малий зал).

Концерти Павла Табакова «Різдво для двох» – це дві години мелодійного, душевного і сповненого тільки справжніх емоцій музичного дійства. А оскільки ці виступи відбудуться у казковий, білосніжний період в році, то під час них можуть ставатися дива і навіть здійснюватися мрії... Зробіть собі подарунок перед Новим роком та Різдвом Христовим - завітайте на найдобріші концерти цієї зими!

tabakov_afisha

http://youtu.be/idsKuRQeGe4?list=UUnw0IXMqsSsOrn20OVPM6yQ

Квитки: за телефоном 253-05-35, на сайті gastroli.ua.

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»;

- event-hall «КІНО», пр. Чорновола 2;

- TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS", с. Сокільники;

- мережа магазинів "ВУХО.КОМ";

- мережа кіосків "ОТ-ОТ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: