У Брюховичах підпалили авто активістки

Сьогодні під час сесії Брюховицької ради невідомі підпалили авто нашої активістки Юлі Л. Це відбулось якраз під час розгляду питання про погодження на розробку проекту землі в одному з найбільших в селищі екс-таборів відпочинку "Ластівка" та перед розглядом скандального питання по озеру №1. Ми переконані: таким диким вчинком нас хотіли застерегти, щоб не копали далі і не лізли, куди "не треба".

Незважаючи на шок, більшість активістів селища залишилась в залі засідання та дали змогу депутатам зрозуміти, що люди вже на межі і готові палити шини під входом. Чи то від сорому, чи то від того, що справді "обранці" зрозуміли суть невдоволення громади, але вони перенесли розгляд питання до з*ясування обставин.

Щодо питання по самому озеру... Завдяки кропіткій роботі та допомозі юристів, нам вдалось переконати депутатів, що на озері коїться абсолютне свавілля і відбувається це через хитромудрість такого собі орендаря озера. Дивно бачити розгублені обличчя вибраних народом людей, які не знають, як їм поступити: чи послухати громаду, чи виконати вказівку і проголосувати. Напевне, ті, хто командує парадом, прочитали розгубленість в очах колег і все ж запропонували відкласти і це питання для детальнішого вивчення.

Це - ще не перемога. Але принаймні ми показали, що громада більше не терпітиме свавілля чиновників. Шини у нас на поготові, але ми підемо більш демократичним шляхом: ми йдемо до суду. Це буде перший випадок за всю історію селища, коли ціла громада позиватиметься через колективні злочинні дії голови ради, секретаря (що є до того ж дружиною місцевого священика"), голови земельної комісії та всіх інших продажних депутатів.

Khrystyna Kaspshyshak

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: