У Львівській ОДА кажуть, що помирили перевізників у Дрогобичі

Робоча група для врегулювання ситуації з перевезеннями пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Дрогобицькому районі не створювалася. Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Дивись. Інфо, яка підписана керівником апарату Львівської ОДА М. Трещовим.

«Повідомляємо, що робоча група для врегулювання ситуації з перевезеннями пасажирів на автобусних маршрутах  загального користування  у Дрогобицькому районі не створювалася.

Проте 02.12.2014 року в приміщені обласної державної адміністрації відбулася робоча зустріч з представниками суб´єктів господарювання, що здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах загального користування. Учасники робочої зустрічі дійшли згоди про наступне:

- суб´єкти господарювання на ринку перевезень визнають факт того, що з їх сторони мали місце випадки недобросовісної конкуренції під час підготовки до участі та виконання умов конкурсів з перевезеня пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, організатором яких є обласна державна адміністрація;

-  суб´єкти господарювання на ринку перевезень домовились, що вживатимуть вичерпних заходів для регулювання спірних ситуацій в частині участі та виконання умов конкурсів та договорів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування виключно шляхом ведення переговорів і як виняток — у судовому порядку;

-  суб´єкти господарювання на ринку перевезень та департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації домовились спільно організувати в подальшому робочі зустрічі для обговорення та вирішення проблемних питань галузі», - йдеться у відповіді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: