У Львові - ГАВ: нема світла

Оперативна інформація щодо введення графіків аварійних відключень на Львівщині

Сьогодні, 05 грудня 2014 року, на виконання розпоряджень диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК „Укренерго”:

  • о 09:09 год. введено в дію графіки аварійних відключень (ГАВ) по Львівщині з 1 по 8 чергу сумарною потужністю 96 мегават (МВт);
  • о 11:37 год. додатково введено в дію ГАВ потужністю 82,43 МВт, що в цілому складає всі 10 черг ГАВ.

Графіками аварійних вимкнень охоплені вулиці міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, Чорновола, Замарстинівська, Щурата, В.Великого, Кульпарківська, Любінська, кн.Ольги, Стрийська, Франка, П.Мирного,  Пасічна, Зелена, Городоцька, Окружна та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка.

По Львівській області ГАВ введено у м.Червоноград, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському, Городоцькому,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Самбірському, Сокальському та  Яворівському районах.

Як припинення дії, так і введення в дію ГАВ, здійснюється по спецрозпорядженню диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК «Укренерго» згідно з «Інструкцією про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання», яка затверджена Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 12 лютого 2014 року N 142 і зареєстрована в Міністерстві юстиції України 15 квітня 2014 р. за N 425/25202.

 

            Шановні мешканці Львівщини!

            У зв’язку з ситуацією в Об’єднаній енергосистемі України, яка пов’язана з дефіцитом потужності споживання, введенням в дію графіків аварійних відключень, і, як наслідок, перерв в електропостачанні, звертаємось до Вас, шановні мешканці, з проханням:   

щоб уникнути неприємних стресових ситуацій:  

  • по можливості не користуйтесь ліфтами. Якщо Ви опинились у ліфті під час відключення електропостачання, звертайтесь за допомогою по телефону                 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі. Дзвінки безкоштовні;
  • раціонально використовуйте електроенергію на власні потреби, насамперед в години максимального навантаження в енергосистемі: у період 08:00 – 11:00 год; 16:00 – 22:00 год. Користуйтесь пральними машинами, прасками та іншими енергоємними побутовими електроприладами після 22:00 год.

Звертаємо увагу споживачів І та ІІ категорії надійності:

ПЕРЕВІРТЕ технічну справність та готовність резервних джерел живлення!

Якщо виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням:

ЗВЕРТАЙТЕСЬ до Кол-центру ПАТ „Львівобленерго” — 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережі Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

Відділ корпоративних звязків ПАТ „Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: