Колодій відвідав поранених військовослужбовців (фото)

             Сьогодні, 6 грудня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій побував у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, повідомила прес-служба ЛОР.

         Голова Львівської обласної ради поспілкувався з пораненими військовослужбовцями, які перебувають тут на лікуванні; оглянув палати і відділення, де проходять лікування та реабілітацію військові, які отримали поранення  у зоні Антитерористичної операції.

Станом на сьогодні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на лікуванні перебуває 98 військовослужбовців, які були поранені у зоні АТО; з них двоє – у важкому стані.

У своєму коментарі голова Львівської обласної ради Петро Колодій зазначив: „Наші військові показали те, що вони мужні, сильні та готові захищати свою державу. Відвідавши госпіталь, ми побачили людей, які отримали важкі поранення, пройшли довготривале час лікування, але в їхніх очах –  мужність, патріотизм. Вони знову готові йти на передову. Це те, що нікому не вдалося знищити в українському народові. Так, ми бачимо, що нині є кому боронити Україну, на захист якої український народ став від малого до великого. Ми маємо потужний волонтерський рух, до якого долучаються і школярі, і діти у дитячих садочках. У палатах, де лежать поранені військові, висять дитячі малюнки. Діти таким чином хочуть підтримати дух воїнів, дають їм наснаги на нові подвиги”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: