Колодій обговорив з потенційними інвесторами можливість реалізації їхнього проекту на території Львівщини

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій сьогодні, 8 грудня, зустрівся з представниками спільної голландсько-польської компанії «Van Ansem Group», які вивчають можливість інвестування у бізнес, започаткований на території Львівщини, повідомили Дивись Інфо у прес-службі Львівської обласної ради.

Як зазначили представники інвестора, вони вже побували на схожих зустрічах на Тернопільщині, Вінниччині та Київщині. Всюди вивчали пропозиції та можливості для відкриття свого бізнесу, пов’язаного з м’ясопереробкою. Сьогодні ж інвестори завітали до Львова, щоби остаточно визначитися, куди ж вкладатимуть свої кошти.

За словами представника інвестора Германа Нордмана, Львівщина – той регіон, який їм цікавим передовсім з огляду на наявну сировинну базу. Адже тут працюють багато птахофабрик і м’ясокомбінатів, що невід’ємно пов’язано з діяльністю їхньої структури.

Щодо ж самого інвестиційного проекту, то він передбачає різні етапи: спалювання відходів, утилізація м’ясних відходів шляхом їх біогазування, а ще – утилізація таких відходів за допомогою американських норок. Про обсяг інвестицій, то суму капіталовкладень потенційні інвестори наразі не готові назвати, доки не визначилися з територією для інвестування. Попри те вони акцентують, що проект насправді є дуже потрібний і, що важливо, сприятиме створенню нових робочих місць для тутешніх жителів.

З пропозиціями, озвученими представниками інвестора, ознайомився під час зустрічі Петро Колодій. Зі свого боку очільник обласної ради запевнив, що Львівщина зацікавлена в залученні іноземних інвестицій і готова розглядати пропозиції від потенційних інвесторів.

Тому було домовлено, що представники «Van Ansem Group» до наступної зустрічі підготують матеріали щодо проекту, зокрема, щодо технічних умов його реалізації. Зі свого боку керівництво обласної ради візьметься за визначення можливостей нашого регіону для такого проекту, щоби вони були взаємовигідними як для жителів області, так і для інвесторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: