Львівські незрячі передали українським воїнам засоби зв’язку

Незрячі громадяни Львова долучаються до підтримки українських воїнів, які несуть службу в східних регіонах нашої держави. Так, в останній день осені в приміщенні міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича відбувся благодійний концерт «Молим щастя Україні», за участю відомих співаків та незрячих виконавців. Організатором концерту був Львівський осередок Українського товариства сліпих. Під час заходу були зібрані кошти для закупівлі восьми рацій, які передано бійцям восьмої роти третього батальйону 80-ої окремої аеромобільної бригади, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Коли в нашій державі сьогодні постало питання зовнішньої загрози, ми як спільнота незрячих не можемо стояти осторонь. Тому силами нашої організації, за участю однодумців, творчих друзів, намагаємось долучитись до спільної боротьби і підтримки хлопців, воїнів, які захищають всіх нас від ворога. Дякую всім, хто підтримав нашу ініціативу і долучився до такої потрібної справи», - зазначила голова Львівського обласного та міського осередку УТОС Любов Кукуруза.

В концерті взяли участь театр естрадної пісні «Дитячі мрії» Львівської територіальної первинної організації УТОС, члени Львівської ТПО УТОС, незрячі Світлана Пашкіна, Василь Ратинський, Юлія Грет, Галина Джала, Наталя Сай, Роман Строгуш. Серед запрошених артистів – заслужений артист України Тарас Курчик, Брій Блессінг, Назар Савко, дует Марії Зятик та Тетяни Чайковської, чоловічий вокальний ансамбль «La vivo».

«Коли об’єднуються люди довкола спільної мети, тоді і є дієвий результат. Хочу подякувати організаторам і учасникам цієї акції, адже це є наочний приклад прояву соціальної відповідальності, громадянської позиції і просто небайдужості», - додав в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Слід нагадати, що у Львові діє Комплексна програма підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей – мешканців м. Львова, в рамках якої місто надає одноразову матеріальну допомогу постраждалим учасникам АТО з числа львів’ян, а також звільняє учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, незалежно від форми  власності житлового фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: