Садовий каже, що у Львові працюють над зменшенням використання газу

Місто здійснює заходи, аби мінімізувати витрати газу. Відтак, проводиться системна заміна і ремонт теплових мереж, ліквідація підвальних котелень. Також у двох районах – Сихівському та Шевченківському – завдяки інвестиціям будуть реалізовані проекти з встановлення ІТП, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми по опаленню маємо завдання – мінімізувати потреби газу, тому нові котельні монтуємо, ремонтуємо мережі. Цього року ми поремонтували до 20 км мереж. Там завжди були шалені втрати. Також ІТП, яке ми встановлюємо по проекту з Європейським банком. Весь Сихівський район, фактично, буде з ІТП. По німецькому проекту ми у Шевченківському районі будемо робити ІТП. Це буде автоматичне регулювання тепла, залежно від погоди. Інколи люди нарікають сьогодні на невідповідність температурним режимам. Наша уся система не є ідеально модернізована. Ми багато в цьому напрямку працюємо.

Завдання просте – у нас не має бути жодної підвальної котельні в закладах освіти, житлових будинкам. Ми багато робимо, щоб усе перфектно працювало», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: