Студенти львівських вишів пройдуть стажування у найкращих фірмах на території Польщі

Вищі навчальні заклади Львова підписали угоду про співпрацю з польським Фондом «LEOPOLIS FOR FUTURE», відповідно до якої студенти вишів отримали змогу проходити стажування в найкращих польських та міжнародних фірмах, підприємствах на території Польщі, повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Підписання відповідної угоди між Львівським Національним університетом імені Івана Франка, Національним університетом «Львівська політехніка», Львівською національною академією мистецтв та польським Фондом «LEOPOLIS FOR FUTURE» відбулася у четвер, 4 грудня, в приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

Програма практичних студентських стажувань розрахована на студентів трьох вищезгаданих вишів. Її головна мета – надати молодим українцям можливість отримати найкращий європейський досвід роботи.

Влітку 2014 року успішно відбувся перший випуск проекту. Відтак польські та українські партнери вирішили продовжити дію двосторонньої угоди. У наступному випуску проекту у 2015 році візьмуть участь 25 студентів трьох львівських вищих навчальних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: