У Львові спрощено процедури продовження договорів оренди

Управління комунальної власності забезпечило спрощення процедур продовження оренди нежитлових приміщень, на виконання частини першої статті 8 Закону України «Про адміністративні послуги». З 3 грудня 2014 року вступили в дію нові процедури, згідно з якими заявник подає лише заяву з пакетом документів на продовження договору оренди і через 30 днів отримує проект договору оренди нежитлових приміщень, підписує його та стає правоправним орендарем, повідомили у прес-службі ЛМР.

Враховуючи рішення виконавчого комітету від 10.01.2014 №1 «Про затвердження примірних інформаційної і технологічної карток адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами міської ради, та основних вимог до них» та від 28.11.2014 № 892 «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надає Львівська міська рада», управління комунальної власності розробило та ввело в дію наказ від 03.12.2014 №72-з «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються управлінням комунальної власності». Згідно з переліченими документами, спрощено процедури продовження оренди нежитлових приміщень.

Нагадаємо, що до недавнього часу заявнику для того, щоб продовжити договір оренди, потрібно було зібрати відповідний пакет документів та подати заяву в Центр надання адміністративних послуг. У разі позитивного рішення, суб’єкт отримував наказ про продовження договору оренди. Наступним його кроком було подання заяви з пакетом документів для проведення оцінки нежитлових приміщень. Останньою в управління скеровувалась заява з відповідними документами на оформлення договору оренди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: