У Садового розповіли про впорядкування договірних відносин

Львівська міська рада пішла назустріч суб’єктам господарювання та продовжила дію договорів оренди, укладених між ними та управлінням комунальної власності, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

20 листопада 2014 року на сесії Львівської міської ради було прийнято ухвалу № 4124 «Про впорядкування договірних відносин». Прийняття ухвали дозволяє врегулювати питання перебування орендарів в займаних приміщеннях до дати, визначеної в ухвалі, і надати можливість своєчасно подати необхідні документи для продовження договорів оренди, відповідно до вимог ухвали Львівської міської ради від 07.06.2007 № 897 «Про врегулювання питань оренди майна територіальної громади м. Львова» (зі змінами та доповненнями).

«Підготовка проекту ухвали «Про впорядкування договірних відносин» була зумовлена необхідністю врегулювати питання орендних відноси щодо тих орендарів, які належним чином виконували свої зобов’язання, однак, невчасно звернулись щодо продовження договірних відносин і, станом на теперішній час, не мають заборгованості зі сплати орендних платежів», - повідомляє голова постійної комісії комунального майна та власності Роман Плахтій.

Слід зазначити, що дане рішення не поширює свою дію на договори, щодо яких тривають судові спори або виконавче провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: