Українським дітям подарують «Різдвяну казку», яку озвучили відомі артисти (фото)

Компанія «Арт-Відео» представить до дня Святого Миколая мультиплікаційну «Різдвяну казку». Мультфільм озвучили відомі українські співаки – володар титулу «Голос країни» Павло Табаков, учасник вокальної формації «Піккардійська Терція» Ярослав Нудик і співачка Оксана Муха, повідомили Дивись. Інфо у компанії "Арт-Відео".

Сучасна різдвяна казка розгортається у мальовничих Карпатах, куди на прохання Святого Миколая прилітає Ангелятко. Їм на перешкоді стає Чортик, який намагається викрасти подарунки для дітей. Звичайно, ця історія завершується маленьким святковим дивом.

Голосом Святого Миколая промовлятиме до дітей «піккардієць» Славко Нудик. Вокаліст «Піккардійської Терції» зізнається, що вже не вперше озвучує мультфільми, проте така робота не просто цікава, а ще й допомагає розкритися у різних образах - як позитивних, так і негативних. «Я стараюся створити настрій на майбутнє для тих глядачів, які будуть переглядати «Різдвяну казку». Діти повинні виростати на таких якісних та добрих мультиках».

Роль Чортика у мультфільмі обрав собі співак Павло Табаков, адже за його словами, в душі кожної людини живе як ангел, так і чортик, щоправда, у різних пропорціях. «Я вирішив проекспериментувати з тією більш чортячою енергією, але у цьому мультфільмі вона не погана, а, радше, наївна, весела, легка і навіть подекуди добра. Такі якісні українські мультиплікаційні продукти надзвичайно потрібні, адже на них зростають наші діти. І те, що ми закладаємо в них у віці від 1 до 7 років, має безпосередній вплив і на їхнє майбутнє, і на майбутнє нашої країни».

Нагадаємо, що покази «Різдвяної казки» відбудуться у Львові, Києві ( та інших містах України) - в мистецьких та духовних центрах – «Мистецькому Арсеналі», Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі, Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

IMG_6503=n IMG_6555=n IMG_6652=n IMG_6666=n IMG_6687=n IMG_6710=n

Також проект буде представлено через мережу інтернет та у недільних школах українських церков різних конфесій.

2222

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: