20 грудня Одеський театр ростових ляльок привезе до Львова «Білосніжку» на сучасний лад (фото)

У суботу, 20 грудня, на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Одеський театр ростових ляльок покаже дитячу виставу «Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 Королівстві». Це будуть перші львівські гастролі Театру, який успішно їздить Україною і знаний за кордоном. Початок вистав – о 12:00 та 14:00, повідомила Дивись. Інфо Галина Гузьо.

До Дня Святого Миколая, 20 грудня, львівські діти зможуть зануритися у казковий світ Білосніжки – милої героїні, відомої кожному. Утім, в інтерактивній постановці Одеського театру ростових ляльок популярна казка, на якій виросло чимало поколінь, зазвучала по-новому. У ній з’явилися нові, несподівані герої. Класична історія набуває сучасного прочитання – завдяки появі на сцені улюблених мільйонами мультиплікаційних героїв. Серед них - Шрек, Зебра Марта, Лев Алекс, Спанч Боб, Майк Вазовський...

Білосніжка_афіша

Чарівні герої, надзвичайні костюми і неперевершена гра акторів в одному з найкращих за акустикою та естетикою залі Європи – у Львівській Опері - гарантують неймовірні, позитивні враження як дітлахам, так і їхнім батькам. Цікаво, що актори театру грають не лише на сцені – у ході сюжету вони багато спілкуються з дітьми у залі, перетворюючи їх із простих глядачів в учасників казки «Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 Королівстві». Попри нове трактування, зміст вистави залишиться незмінним: у споконвічній боротьбі між злом та добром неодмінно переможе добро!

Частину виручених коштів від своїх вистав за останній період Одеський театр ростових ляльок передає на підтримку української армії та бійців із зони АТО.

Ціна квитків на виставу «Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 Королівстві» 20 грудня у Львівській опері: від 80 до 220 грн.

image_1 image_3

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua.

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»;

- event-hall «КІНО», пр. Чорновола 2;

- TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS", с. Сокільники;

- мережа магазинів "ВУХО.КОМ";

- мережа кіосків "ОТ-ОТ".

Довідки за телефоном: 0 800 507 577.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: