У Львові поговорили про міську інфраструктуру

«Київстар» відзначає 17-річчя. Сьогодні у львівському офісі компанії відбулась конференція, присвячена впровадженню інновацій і використанню сучасних технологій для розбудови міської інфраструктури та бізнес-середовища. Упродовж дня провідні експерти ознайомлювали присутніх із найкращим досвідом нововведень, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На відкриття конференції завітав перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, який звернувся з вітальним словом до присутніх.

«Це справді дуже знаково, що такі конференції відбуваються тут. Це було мрією для міста у 2006-2007 роках, коли ми лише розробляли його стратегію і задумувались над тим, як має виглядати Львів в 2010-2020 рр. І тоді було визначено, що для нашого міста стратегією є, з одного боку, розвиток туризму, тому що історична спадщина насправді спонукає відкривати цю перлину не тільки для мешканців України, а й для всього світу. З іншого ж боку, ми подумали над тим, що якщо Львів не буде модерновим, то перспективи в нього не буде. І тому другим компонентом, який став базовим для розвитку міста, стала ІТ-сфера.

Сьогоднішній наш захід – це поєднання ІТ-компоненту й певної конференційної складової. І це важливо, адже ні для кого не таємниця, що людина, яка приїжджає до міста, привозить кошти. Однак сьогодні ми позиціонуємо наше місто і як діловий майданчик – для переговорного процесу чи бізнес-зустрічей», – зазначив Олег Синютка.

За його словами, надзвичайно важливим для Львова є також те, що компанія «Київстар» з наступного року почне сплачувати податок з доходів фізичних осіб до міського бюджету, а це більше 10 млн грн.

Учасники конференції мали на меті поділитися власним досвідом впровадження інноваційних рішень і використання новітніх технологій, а також окреслити перспективи реалізації інфраструктурних проектів. Так, «Київстар» представив низку ініціатив, що реалізуються за співпраці міської влади і бізнес-представників Львова: систему збереження медичної інформації, систему телеметрії та автоматизованого  управління обладнанням Львівводоканалу та систему управління парком електротранспорту міста.

«Чому ми обрали для проведення конференції саме Львів? Тому що все найкраще в Україні найчастіше й особливо останнім часом відбувається у Львові. Окрім цього, тут «Київстар» має другий за величиною офіс в Україні після київського. Ми даємо роботу 700 мешканцям міста.

Львів є пріоритетним регіоном для Київстару. Як лідер ринку телеком-послуг та національний оператор, «Київстар» зацікавлений у тому, щоб і Львів, і вся Україна якомога швидше подолали технологічну прірву та отримали доступ до телеком-інновацій: від 3G/4G до сучасних інфраструктурних рішень. Ми будемо всіляко сприяти цьому процесу», – розповів президент компанії «Київстар» Петро Чернишов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: