У Варшаві львівські незрячі ознайомились з останніми здобутками у сфері інформаційних технологій для осіб з вадами зору

4-5 грудня 2014 року у Варшаві тривала XII міжнародна наукова конференція та виставка «Reha for the blind in Poland». Впродовж двох днів українських учасників конференції знайомили з останніми здобутками у сфері технічного оснащення осіб з вадами зору сучасними інформаційними технологіями, з виготовленням фільмів з аудіодискрипцією, пристосуваннями для спортивних ігор (зокрема настільним тенісом), собаками-поводирями та ін, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської міської ради.

Українську делегацію на конференції представляли виконавчий директор Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» і керівник «Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами» Національного університету «Львівська політехніка», кандидат історичних наук Оксана Потимко, голова правління Волинської обласної організації Українського товариства сліпих Юрій Симончук і професор Волинського національного технічного університету, доктор педагогічних наук Юрій Тулашвілі.

Конференція супроводжувалась виставкою сучасного тифлообладнання, представленого польськими, канадськими, чеськими, німецькими, шведськими виробниками. Доповіді про розвиток системи реабілітації інвалідів по зору в різних країнах світу представили делегації з Португалії, Грузії, Чехії, Канади, Азербайджану і України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: