У Львові розкажуть про раціональне використання енергії

У жовтні в місті стартувала Програма навчання мешканців з питань енергозбереження та раціонального використання ресурсів – комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні, з метою підвищення рівня поінформованості львів'ян. Наступний такий семінар відбудеться 25 грудня в приміщенні великої сесійної зали ЛМР (каб. 202). Початок о 17.00 год. Для участі необхідно зареєструватись, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, на семінарі розглянуть питання ощадного використання енергоресурсів та ефективних систем вентиляції приміщень, залучивши до обговорень представників компаній-виробників.

Головний інженер компанії «Prana» Роман Кузич надасть інформацію про інноваційну систему вентиляції із рекуперацією тепла, технічні аспекти та продукцію компанії – рекуператори, що монтуються безпосередньо в стіну та забезпечують доступ свіжого повітря у приміщення без втрат теплової енергії.

Натомість, технічний спеціаліст представництва компанії «Systemair» в Україні Вадим Мушик розкаже про ефективне вирішення питань вентиляції, з використанням припливно-витяжних установок з рекуперацією тепла.

Для участі у семінарі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:  http://goo.gl/forms/Suai1gouL3

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел. 297-58-57 – відділ енергоменеджменту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: