У Львові відбудеться конференція про діяльність ГО

Як створити майстерню для людей з інтелектуальною недостатністю, в якій вони матимуть змогу працювати після школи, реалізуватися та соціалізуватися? Як вирішувати юридичні питання її створення та функціонування? Як успішно шукати фінансування для роботи майстерні? Як досягнути результату, щоб ГО-майстерня, на якій працюють люди з неповносправністю, була самоокупною? Про це 13 грудня у Львові на конференції «Шляхи досягнення фінансової незалежності ГО осіб з особливими потребами» розкажуть фахівці з юридичних, маркетингових, проектних і соціально-психологічних питань. Захід розпочнеться о 12.30 год. у конференц-залі Українського католицького університету (вул. Свенціцького, 17), повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На конференції буде представлено соціальний проект «Добрі руки». Він спрямований на об'єднання спільнот, які допомагають людям із неповносправністю, у всеукраїнський рух. Цей з'їзд має стати генератором ідей щодо мети Громадської ініціативи «Добрі руки» - зробити все необхідне для того, щоб у кожному містечку України, де проживають люди з особливими потребами, діяла спільнота, при якій вони б постійно збиралися за спільною працею, ділились любов'ю та мали надію на повноцінне життя.

Ініціатива прагне впровадити соціальне підприємництво як головне джерело доходів спільнот-майстерень.

Проект започатковує ресурсний центр, який шукатиме потенційних грантодавців для майстерень. Створюється інтернет-майданчик для консультацій з юридичних, маркетингових, виробничо-технологічних, проектних та соціально-психологічних питань.

Ініціатива раз на спільно визначений період часу збиратиме представників з усіх майстерень, які ввійдуть до руху «Добрі руки», на навчальні зустрічі. Фахівці в галузях юриспруденції, маркетингу та проектного фінансування надаватимуть практичні консультації. Майстри навчатимуть новим видам робіт. Спільноти матимуть можливість ділитись досвідом у провадженні своєї діяльності.

Громадська ініціатива також сприятиме реалізації виробів спільнот-майстерень. Зокрема, буде створено спільну торгову марку.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті http://www.dobri-ruky.org/, або за тел. (097) 853-65-28 – координатор проекту «Добрі руки» Іван Гаргай.

Програма конференції «Шляхи досягнення фінансової незалежності спільнот осіб з особливими потребами» – за посиланням: http://www.dobri-ruky.org/conference.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: