ДП НЕК «Укренерго» вчергове ввело в дію графіки аварійних відключень на Львівщині

Сьогодні, 12 грудня 2014 року, за розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» о 08:28 год. введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині сумарною потужністю 95,8 мегават.

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; а також м.Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

Інформація з офіційного сайту ДП НЕК «Укренерго»

Графіки аварійних відключень застосовано відповідно до «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання» (зареєстрована в Міністерстві юстиції України 19.02.2007 р. за №151/13418) для забезпечення надійної роботи об’єднаної енергосистеми України в умовах дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії (потужності), а також для запобігання порушення гранично-допустимих режимів роботи гідроелектростанцій і водосховищ України та дотримання узгодженого графіка перетоків електроенергії з енергооб’єднанням країн СНД та Балтії.

ДП «НЕК «Укренерго» інформує, що дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок відключення за аварійними заявками 29 енергогенеруючих одиниць на теплових електростанціях генеруючих компаній, з яких 20 відключено через низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій (запасів вугілля на цих електростанцій вистачить від 2 до 10 днів роботи), які не входять до складу  ДП «НЕК «Укренерго»,  а також через недостатність гідроресурсів для ГЕС».

Шановні споживачі! Якщо у Вас виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням:

ЗВЕРТАЙТЕСЬ до Кол-центру ПАТ „Львівобленерго” — 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережах Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

Відділ корпоративних звязків ПАТ „Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: