Львівська обласна філармонія приготувала для маленьких львів`ян «Зимову казку»

Наступного тижня у Львівській обласній філармонії відбудеться прем’єра музично-розважальної дитячої програми «Зимова казка».

Захід відбудеться 17-18 грудня о 15:30 год та 3-4 січня о 13:00 год. Тривалість - близько 60 хв. У програмі задіяні солісти Львівської обласної філармонії Наталія Грановська, Ірина Стефанко, Ірена Грех, Ніна Карпінець, Інна Павлюк, Лілія Винницька, а також запрошені львівські виконавці Володимир Пономаренко, Станіслав Гоян.

«У часі свята Миколая та Різдвяних свят солісти Львівської обласної філармонії щороку готують для дітей подарунок у вигляді музичної казки, але щоразу вона є іншою. До музично-розважальної програми «Зимова казка» частково увійшли герої попередніх вечорів-казок, які проводила філармонія, але, окрім того, діти побачать багато нового і несподіваного. Дітки дізнаються більше про зимові свята, які розпочинаються святкуванням Романа 1 грудня, і закінчуються святкування Стрітення, 15 лютого, коли Зима зустрічається з Весною. І всі українські зимові обряди та свята задіяні у цій повчальній музично-розважальній програмі», - розповіла режисер-постановник Львівської обласної філармонії, заслужена артистка України Любов Фітьо.

В програмі, розрахованій на дітей від п’ятирічного до 14-річного віку, задіяно 13 музичних номерів, аранжування до пісень зроблені у сучасному виконанні. Артисти Львівської обласної філармонії виконують пісні не у класичному, а в естрадно-джазовому варіанті, що створить веселу атмосферу у залі.

На казку завітають і діти зі Сходу України, які ще не достатньо обізнані з українськими святами, і тому до казки залучені такі персонажі, як Дід Мороз, Снігурочка, чи Зима Чарівниця.

«Для дітей зі Сходу ці персонажі є більш відомі, але, окрім того, вони дізнаються і познайомляться з нашими святами. І програма побудована на тому, щоб повірити, що дива існують, і маємо надію, що так як у казці, так і в нас у житті відбудуться дива, і Північ-Південь-Захід-Схід разом святкуватимуть свята, і все буде мирно і добре», - зазначила Любов Фітьо.

Організатори приготували також сюрпризи для дітей, які проявлять хоробрість, і захочуть щось цікаве показати чи розказати зі сцени. Зокрема, кожен, хто розповість вірш чи покаже цікаву постановку, отримає запрошення на концерт у філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: