Львівські готелі вкотре отримали свій професійний «Оскар»

Цього року два львівські готелі опинилися серед переможців Національної Премії Hospitality Awards, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Національна Премія Hospitality Awards – єдина в Україні професійна премія, котрою щорічно нагороджують найдостойніших професіоналів готельної галузі. Цього разу до Львова переможцями повернулися одразу два готелі - Kavalier Boutique Hotel (переможець у номінації «Найкращий бутік - готель - 2014») та Villa Stanislavskyi Hotel – найкращий Міні-готель України - 2014. Зазначимо, що «Villa Stanislavskyi» - єдиний у Львові готель, обладнаний сонячними батареями, генераторами та системою очистки води, що дозволяє економити на енергоносіях.

Премія вже кілька років поспіль відзначає кращих у сфері готельного бізнесу України. Аудиторську перевірку результатів Премії проводила міжнародна компанія Deloitte. Оцінки членів Журі відправлялися безпосередньо аудитору для обробки результатів. У загальну оцінку готелю також були інтегровані рейтинги в міжнародній системі он-лайн бронювання Booking.com, які склали 50% від загального результату. До числа журі входили експерти міжнародного та локального ринку готельної індустрії, архітектори світового рівня, а також керівники великих українських компаній. Організатор премії Ukrainian Hospitality Awards - клуб готельєрів та рестораторів HOTELIERO.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: