Обрано нового голову житлової комісії військового гарнізону (фото)

 У Львові, відповідно до нових вимог Міністра оборони України, відбулось переобрання складу житлової комісії військового гарнізону. Нагадаємо, що нещодавно з метою зменшити можливу корупційну складову в контролі та розподілі житла, вищим військовим керівництвом було віддано відповідні накази. Тепер житлова комісія обирається на два роки, а її голова має бути представником частини, яка не підпорядкована начальнику військового гарнізону.

В результаті  тривалого обговорення та жвавого голосування, за переважною більшістю голосів житлову комісію Львівського військового гарнізону очолив підполковник Андрій Дубовий.

  • В своїй роботі ви щохвилинно маєте пам'ятати про те, що всі ваші рішення мають бути законними і справедливими, - наголосив начальник Львівського військового гарнізону генерал-лейтенант Павло Ткачук. - Адже за кожним вашим підписом, доля не лише військовослужбовців, але доля його родини.

Потрібно наголосити, що у Львівському військовому гарнізоні на квартирному обліку перебуває 2 тисячі 218 чоловік.  З них першочергових осіб — 630, а позачергових — 771. перший в загальному списку датований ще 27 січня 1988 року(!).

Разом з тим, у 2014 році прийнято рішення про розподіл 64-х квартир в будинку, який побудований в Липниках. Розподіл має відбутись наступним чином 20 відсотків постійне житло, 20 відсотків для поранених учасників АТО, та 60 відсотків це службовий фонд.

Дуже хочеться сподіватись, що новообрана влада України такі зрозуміє важливість Збройних Сил. І до нашого забезпечення житлом будуть ставитись так само відповідально, як і до забезпечення пільг депутатського корпусу.

1 2 3 4

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: