У Львові покажуть дитячу казку «Незвані гості у Країні Світла» (фото)

Артисти балету Ірини Мазур «Життя» і актори львівських театрів покажуть дітям близько тридцяти вистав «Незвані гості у Країні Світла».

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

До Дня Святого Миколая, від 16 до 22 грудня, на сцені Будинку науки і техніки Львівської залізниці, показуватимуть сучасну дитячу музичну казку «Незвані гості у Країні Світла». Два десятки танцюристів балету «Життя», а також актори львівських театрів підуть на рекорд: за тиждень зіграють близько тридцяти вистав – по чотири у день.

Сюжет казки «Незвані гості у Країні Світла» - захоплюючий, сучасний, гострий і навіть має політичний присмак. Вічна тема боротьби добра і зла розкривається крізь призму реалій сьогодення: цар Країни Темряви Павук Павутін хоче захопити Країну Світла. Головному негативному герою вистави допомагають три сестри: Брехня, Жадність і Заздрість. Сюжет закручується на протистоянні людських цінностей. На противагу темним силам виступають добрі, чесні і позитивні герої з відомих казок: Котигорошко, Кіт у Чоботях, Червона Шапочка, Мальвіна… Персонажі постановки опиняються у цікавих перипетіях.

Завдяки інтерактиву з дітьми у залі жителі Країни Світла усіляко намагаються побороти царя Країни Темряви і його свиту. За сценарієм казки, на сцені з’являються також вічно стурбовані і занепокоєні представники країн Європи, а також ОБКК – Організації Безпеки Країни Казок.

- Балет «Життя» за майже тридцять років своєї творчої діяльності завжди підтримував та пропагував усе українське як в Україні, так і у світі: наші автентику, традиції, культуру, - каже керівник балету «Життя», заслужена артистка України Ірина Мазур. – У світлі останніх подій ми, українці, як ніколи раніше, зрозуміли одну важливу прогалину: таки надто мало уваги Україна приділяла розвитку культури і патріотичному вихованню дітей. А власне це і є основою міцного суспільства. Кілька років тому при балеті «Життя» почала діяти дитяча студія «Смайлики». Працюючи з дітьми, наші хореографи щодня переконуються, яке важливе місце у вихованні маленьких українців займає питання патріотизму. Відтак наприкінці 2014 року ми поставили музичну казку «Незвані гості у Країні Світла», яка перед дитячою аудиторією не просто загострюю проблеми сьогодення, а й вчить дітей любити свою країну. Їхня країна – це Країна Світла, найкраща країна на Землі. У ній живуть і будь жити добрі, світлі, щирі і щасливі люди.

Музична казка «Незвані гості у Країні Світла» розрахована на дітей віком від шести років.

vystava_sv_Mykolaya_bale_ZYTTIA_ROKS (Kraws) 1515 vystava_sv_Mykolaya_bale_ZYTTIA_ROKS (Kraws) 1553 vystava_sv_Mykolaya_bale_ZYTTIA_ROKS (Kraws) 1681

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: