У Львові стартував портал «Мій Львів – моя ініціатива»

У Львові стартував портал громадських ініціатив «Мій Львів – моя ініціатива». Він стане краудсорсинговою платформою для поширення пропозицій львів’ян щодо розвитку міста, їх обговорення та пошуку однодумців.

Про це повідомляє кореспондент Galnet.

«Ми створюємо механізм, де люди будуть залучені до вирішення проблем. Цей проект вирізняється серед подібних тим, що це не є книга скарг, а швидше книга пропозицій, ідей та ініціатив», – розповів голова Львівської обласної громадської організації «Комітет виборців України» Роман Кошовий.

Зокрема, ідея, що отримала підтримку понад 50 львів’ян зможе пройти у Львівській міській раді процедуру громадського обговорення, а за підтримки 750 жителів міста буде винесена на розгляд сесії депутатів міськради.

«Логікою і філософією цього інструменту є позитивне ставлення до співпраці між муніципалітетом і громадськістю, але також і активізація громадян на об’єднання своїх ресурсів на вирішення спільних проблем», – зазначив аналітик проекту «Демократизація і права людини» ПРООН Максим Ключар.

Для інформування про проблему можна оформити електронне звернення (www.mycity.lviv.ua) або звернутися на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80. Голосування за одну ідею з однієї ІР-адреси відбувається лише один раз.

Поради користувачам поталу: 

Крок 1.

Зареєструйтеся на поталі та опишіть свою ідею, відобразіть її на карті міста. Також можете долучити фото, яке ілюструє Вашу ідею.

Крок 2.

Допоможіть ідеї пройти громадське обговорення, популяризуйте її у соціальних мережах та збирайте однодумців. Важливо, щоб Ваші однодумці долучалися до ідеї не лише шляхом пасивного голосування, але й певним ресурсом для її реалізації, наприклад, власними силами.

Крок 3.

Отримайте підтримку та партнерство місцевої влади для реалізації ідеї

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: