На Львівщині «крутелики» вбили брата воїна АТО

Цього тижня в с. Урiж Дрогобицького району вбили 16-рiчного юнака, брат якого нещодавно повернувся з АТО. За неперевіреною поки що інформацією, зробили це мiсцевi “крутелики”. Родичі загиблого, та і всі мешканці села, переживають, щоб справу часом не “замнули”, як це інколи буває в подібних випадках. Кажуть, що хлопця били – i забили до смертi. Дiсталось i брату вбитого – учаснику АТО.

В міліції стверджують, що за вказаним фактом проводиться перевірка. Також міліція просить зголоситися свідків вказаної події.

Журналісти Дрогобиччини вже звернулися з проханням до депутата ВРУ від Дрогобиччини, депутатів місцевих рад та посадових осіб органів місцевого самоврядування, Самооборони Майдану, Автомайдану з проханням підключитися до розкриття цієї резонансної справи, яка стала ганебною плямою на репутації нашого краю. Свiдками події є двоє хлопців, які теж були побиті до втрати свідомості, один з них – учасник АТО. В селі бояться щось розповідати, адже за цим вбивством можуть стояти дуже багаті люди. А від часів Майдану фактично майже нічого не змінилося, вважають селяни…

Трускавецький вісник

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: