До Дня Святого Миколая для малечі із соціально незахищених родин у Львові відбудуться святкові заходи

До Дня Святого Миколая служба у справах дітей ОДА спільно з благодійною організацією “Фундація духовного відродження” підготували низку заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, а також малечі з багатодітних та малозабезпечених родин і дітей з тимчасово переселених родин зі сходу України та Криму, повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Святкування Дня святого Миколая розпочнуться 16 грудня із заходу для дітей з особливими потребами “Старти надій”, який відбудеться у спортивному залі комерційної академії. У заході братимуть участь близько ста неповносправних діток зі Львова та області”, - розповів начальник служби у справах дітей ОДА Володимир Лис.

Також, за його словами, організатори працюють над заходом “Дерево Святого Миколая”, який пройде у Домініканському соборі 19 грудня.

“Родзинкою святкувань найулюбленішого дитячого свята стане вистава “У пошуках Святого Миколая”, яка проходитиме у внутрішньому дворику Ратуші 19 та 20 грудня (початок о 13 та 15 год). У святковому дійстві будуть задіяні близько тисячі діток із соціально незахищених родин” - зазначив В Лис.

Він додав, що всім дітям Святий Миколай вручить солодощі та святкові подарунки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: