На Львівщині знову ГАВ

15 грудня 2014 року  Державним підприємством НЕК "Укренерго" вчергове введено в дію графіки аварійних відключень у Львівській області.

Так, сьогодні за розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» о 08:37 год. введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині сумарною потужністю 96 мегават.

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; а також м.Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

Інформація з офіційного сайту ДП НЕК «Укренерго» від 12.12.2014 року

Графіки аварійних відключень застосовано відповідно до «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання» (зареєстрована в Міністерстві юстиції України 19.02.2007 р. за №151/13418) для забезпечення надійної роботи об’єднаної енергосистеми України в умовах дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії (потужності), а також для запобігання порушення гранично-допустимих режимів роботи гідроелектростанцій і водосховищ України та дотримання узгодженого графіка перетоків електроенергії з енергооб’єднанням країн СНД та Балтії.

ДП «НЕК «Укренерго» інформує, що дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок відключення за аварійними заявками 31 енергогенеруючої одиниці на теплових електростанціях генеруючих компаній, які не входять до складу  ДП «НЕК «Укренерго», з них 20 відключено через низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій (запасів вугілля на цих електростанцій вистачить від 2 до 10 днів роботи), а також через недостатність гідроресурсів для ГЕС».

Шановні споживачі! Якщо у Вас виникли проблеми чи питання, пов’язані з електропостачанням:

ЗВЕРТАЙТЕСЬ до Кол-центру ПАТ „Львівобленерго” — 0-800-50-15-68, який працює в цілодобовому режимі і куди надходить вся інформація про ситуацію в електромережах Львівщини. Всі телефонні дзвінки безкоштовні.

Відділ корпоративних звязків ПАТ „Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: