У Львові місяць триватиме ляльково-живописна «Новорічна Феєрія» (фото)

 «Школа мистецтв Оксани Бондарук» та «Art-e-fakt galereЯ» запрошують Вас на відкриття IV тематичної виставки Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Лялькart» та VI виставки творчих робіт учнів «Школи мистецтв Оксани Бондарук»  - «Новорічна Феєрія 2014-2015».

Робота Ірини Поліщук (Кривий Ріг) Робота Оксани Весни (Львів) Робота Олександри Лозинської-Ярошевич (Львів)

Відкриття яскравої святкової експозиції відбудеться у четвер, 18 грудня, о 16:00 у Львівському культурно-мистецькому центрі «Art-e-fakt galereЯ» (вул. К. Левицького, 17). Акредитація на відкриття – за тел.: 067-960 31 01 або по email: [email protected] (Галина Гузьо). 

Лялька-оберіг. Автори - подружжя Оксани і Сергія Лазаренко (Суми)

 

«Новорічна Феєрія 2014-2015» триватиме рівно місяць - від 18 грудня 2014 р. до 18 січня 2015 року. Так експозиція охопить увесь казковий період Новорічно-Різдвяних свят – від Дня Святого Миколая і до Водохреща. Гостинний і творчий простір «Art-e-fakt galereЯ» відчинить свої двері для великих і малих поціновувачів авторської ляльки, образотворчого та декоративно прикладного мистецтва. Ляльки, які можна буде побачити на виставці «Новорічна Феєрія», створені руками дорослих майстринь, а авторами живописних картин є діти – вихованці «Школи Мистецтв Оксани Бондарук». Зимовий фестиваль авторської ляльки «Лялькar’t» об’єднав понад два десятки майстринь з різних куточків України – зі Львова, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Сум… Усі роботи - на зимову, святкову, новорічно-різдвяну тематику.

Ангелики Оксани Сальникової (Київ)

Протягом місця - з 18 грудня 2014 р. по 18 січня 2015 р. - «Art-e-fakt galereЯ» пропонуватиме відвідувачам несподівані яскраві враження. Для дітей та дорослих уже традиційно для «Лялькar’t» відбуватимуться безкоштовні майстер-класи, майстер-шоу і відеолекції. «Art-e-fakt galereЯ» та «Школа Мистецтв Оксани Бондарук» об’єднають дитячі мистецьки студії Львова для того, щоб разом створити дітям неповторне свято, а художниці-лялькарки поділяться власним досвідом створення унікальних виробів. На відкриття у галерею завітає Святий Миколай, а до Католицького Різдва відкриється додаткова експозиція різдвяних віночків, у якій може взяти участь кожен охочий. Переможця визначить об’єднане журі «Art-e-fakt galereЯ» - після 10 січня 2015 р. Також на виставці «Новорічна Феєрія» можна буде придбати авторські ялинкові прикраси, які майстрині створили спеціально для цієї події, а ще - великі авторські коробки, розроблені лялькарями до кожної окремої серії новорічних іграшок.

afisha_18_12-18_01

Контакти організаторів:

Оксана Бондарук - [email protected]  

Катерина Кирилова - [email protected]

За інформацією та новинами Фестивалю «Лялькart» можна  стежити також на сторінках у Facebook: «Art-e-fakt galereЯ», «Лялькart» та «Школа мистецтв Оксани Бондарук».

«Art-e-fakt galereЯ» - https://www.facebook.com/pages/Artefakt-galere%D0%AF/272083069616399?fref=ts  // «Лялькart» - https://www.facebook.com/events/256511324536277/?fref=ts     

Додаткова інформація, фотоматеріали, коментарі організаторів та акредитація – за тел.: 067-9603101 або по email: [email protected] (Галина Гузьо). 

 

Ялинка авторства Ольги Черних (Львів)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: