«Арена Львів» отримала нагороду Міжнародного архітектурного конкурсу «Кришталева цегла»

«Арена Львів» отримала нагороду Міжнародного архітектурного конкурсу «Кришталева цегла» за краще архітектурне та технологічне рішення серед спортивних об'єктів.

12 грудня 2014 року в Любліні стадіон «Арена Львів» отримав нагороду в Міжнародному архітектурному конкурсі, організованому Польським житловим товариством у м. Люблін, на кращий реалізований проект «Дім-2014» - «Кришталева цегла».

Конкурс охоплює десять регіонів у Польщі, Україні та Білорусії і є найбільшим міжнародним оглядом архітектурних та інженерних досягнень будівництва у Східній Європі. Предметом Конкурсу є житлові і житлово-побутові будівлі, будинки колективного проживання, житлові комплекси, приміщення широкого використання, історичні та адміністративні об'єкти, побудовані в період з січня 2012 до вересня 2014 року.

«Дякуємо усім, хто працював над будівництвом стадіону та створював унікальну інфраструктуру, а також усім, хто вболівав та підтримував Львів. Це нагорода міста Львова», - відзначив на урочистій церемонії ювілейного 15-го Конкурсу у Любліні директор ДП «Арена Львів» Денис Ринський.

«Арена Львів» збудована до Євро-2012 і є одним із найсучасніших стадіонів у Європі, що відповідає вимогам УЄФА щодо нових технологій у будівництві, екологічності, інформаційній сфері та безпеці.

Експерти Конкурсу «Кришталева цегла», які наприкінці листопада оглянули стадіон, відзначили, що «Арена Львів» спроектована таким чином, що ідеально підходить для проведення спортивних, розважальних та бізнес події найвищого рівня. Інфраструктура стадіону надзвичайно зручна та різноманітна: 8 зручних конференц-залів, ресторан, фан-кафе, просторий паркінг на 2 500 паркомісць. Загальна площа приміщень, які можуть бути задіяні під проведення подій на «Арені Львів», становить 4 500 м2, а стадіон розташований на ділянці площею понад 240 тисяч кв. м, що дозволяє проводити тут також і широкомасштабні заходи на відкритій території.

Таким чином «Арена Львів» відзначена як ідеальний майданчик не лише подій національного рівня, але й міжнародних конференцій, виставок, концертів, фестивалів тощо.

Сайт стадіону: www.arenalviv.com.ua. Сайт конкурсу: http://www.ptm.lublin.pl/site/konkurs_dom.php#

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: