Компанія Siemens реалізовуватиме транспортні та медичні проекти в новому львівському офісі (фото, відео)

Концерн Siemens розширює діяльність на Західній Україні. Так, сьогодні у Львові на вул. Уласа Самчука, 24 (Стрийський парк) розпочав роботу новий регіональний офіс компанії. У церемонії відкриття взяли участь перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, в. о. генерального директора «Сіменс Україна» Денис Дробишев, Райнер Юнг, керівник підрозділу Siemens Medical Electronics & Imaging Solutions, керівники підрозділів, партнери та клієнти компанії, повідомили у прес-службі ЛМР.

Новий офіс працюватиме за кількома напрямками: розробка програмного забезпечення для медичного обладнання Siemens, постачання і сервіс продукції департаменту «Автоматизація промисловості», реалізація транспортних та інфраструктурних проектів. В офісі також функціонуватиме тренінговий центр для навчання роботі з сучасними системами промислової автоматизації та приводної техніки Siemens.

«Діяльність Siemens у Львові має давню історію. Так, з 1894 до 1905 року компанія реалізувала низку проектів з обладнання електротехнікою міського трамваю та львівської електростанції, а також здійснила електрифікацію Львівського оперного театру. Філія ДП «Сіменс Україна» була відкрита у Львові десять років тому – у 2004-му. Сьогодні ми прийняли рішення про розширення діяльності Siemens на Західній Україні, оскільки цього вимагають сучасні економічні реалії. Відкриття нового регіонального офісу у Львові надасть «Сіменс Україна» нові можливості для зростання бізнесу у регіоні», – зазначив Денис Дробишев.

Відкриття нового регіонального офісу у Львові обумовлено такими факторами як високий людський потенціал регіону, розвинена інфраструктура, географічна близькість до штаб-квартири Siemens AG, зручність логістики, налагоджені ділові зв'язки та тісна співпраця з міською владою.

«Насправді, для нас є дуже знаковим те, що такий відомий бренд сьогодні прийняв рішення оселитися у місті Львові. Сіменс – це ознака успіху, нових технологій. І дуже важливо для міста, для країни те, що компанії зі світовим іменем шукають собі тут притулок. Це означає, що український ринок, ринок міста Львова є одними із найбільш перспективних. Для нас є дуже важливим, що з приходом такої знакової компанії ми можемо перегорнути ще одну сторінку приватно-публічного партнерства. Використовуючи потенціал громади міста та розробки компанії Сіменс, її фінансову могутність, ми можемо отримати добрі результати, які матимуть хороший відгук серед мешканців та гостей Львова», – відзначив Олег Синютка.

Протягом останніх років на Західній Україні компанія «Сіменс» реалізувала проекти з автоматизації та візуалізації виробничих процесів на маслоекстракційному заводі у Львівській області, встановила системи моніторингу викидів в атмосферу на Добротвірській ТЕС та заводі «Миколаївцемент», модернізувала системи управління приводами на виробництві Радехівського цукрового заводу та корпорації «Мрія», а також автоматизовані лінії виробництва на декількох цементних заводах.

«Приблизно рік тому и мали прийняти дуже важке рішення – залишатися в Донецьку чи переїхати в інше місце. Це рішення – переїхати – було прийняте для того, аби уникнути будь-якого особистого ризику для наших співробітників та, звичайно, захистити наш бізнес.

Я впевнений, що перебратись до Львова – це було правильне рішення. І я щасливий, що ми знайшли таке чудове приміщення для нашого центру розробників. У нас є великі плани щодо розширення центру компетенції у Львові. Зокрема, прагнемо налагодити тісні зв’язки з університетами та науковцями, тому що наш підхід – це залучати до команди найкращих, найталановитіших людей, яких знайдемо», – підкреслив Райнер Юнг, керівник підрозділу Siemens Medical Electronics & Imaging Solutions

DSC_7505 DSC_7508 DSC_7514 DSC_7525 DSC_7530 DSC_7535 DSC_7559 DSC_7563

У найближчих планах компанії «Сіменс Україна» – налагодити тісну співпрацю з львівським концерном «Електрон» за такими напрямками:

  • виробництво трамваїв на основі ключових компонентів Siemens;
  • виробництво тролейбусів та електроавтобусів на основі ключових компонентів Siemens;
  • реалізація комплексної довгострокової програми технічного обслуговування всього виробленого рухомого складу на період від 5 до 15 років; розробка та впровадження системи електронного квитка для міського пасажирського транспорту.

Окрім того, Siemens може запропонувати Львову послуги з розробки та реалізації проектів з енергозбереження та впровадження новітніх технологій на комунальних підприємствах міста, комплексної модернізації контактної мережі та системи тягових електропідстанцій для міського електричного пасажирського транспорту, комплексної модернізації та експлуатації мережі міського освітлення, модернізації котельних, а також впровадження комплексних систем керування міським автомобільним транспортом, пов'язаних з обмеженням в'їзду автомобілів до центру, автоматизованими паркуваннями, автоматизованим контролем і фіксацією порушень правил дорожнього руху.

Довідка

Siemens AG – міжнародна компанія, глобальний постачальник електроніки та електротехніки для промисловості, енергетики та охорони здоров'я. Понад 165 років ім'я Siemens асоціюється з технічними досягненнями, інноваціями, високою якістю, надійністю та міжнародним характером бізнесу. Концерн представлений у понад 200 країнах і постачає проекти й рішення для електрифікації – від виробітку, передачі та розподілу енергії до розробки і виробництва інтелектуальних енергосистем, енергоефективних і ресурсоощадних технологій. Також компанія є лідером у сфері медичного обладнання, зокрема – систем клінічної візуалізації.

У 2014-му фінансовому році, який закінчився 30 вересня 2014 року, обсяг продажів концерну склав 78,4 млрд. євро, прибуток від безперервної діяльності – 71,9 млрд. євро. Станом на кінець вересня 2014 року у Siemens працюють 343 тисячі співробітників у всьому світі.

ДП «Сіменс Україна» (зі 100%-ю іноземною інвестицією) – одна з провідних технологічних компаній України. Постачає обладнання, технології та комплексні рішення для основних галузей української економіки: промисловості, енергетики, транспорту та охорони здоров'я. Центральний офіс компанії розташований у Києві. Регіональні офіси діють у Львові, Одесі, Дніпропетровську, Харкові, Кривому Розі та Маріуполі.

Більш детальна інформація – на сайті: www.siemens.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: