У Львові стартували презентації пропозицій впровадження е-квитка (відео)

Сьогодні, 16 грудня, у Львівській міській раді стартували презентації пропозицій компаній, що подали документи на конкурс щодо впровадження оптимальної моделі електронного квитка у громадському транспорті міста Львова

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Участь у презентації взяв перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка, начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир, голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка та члени робочої групи щодо впровадження електронної оплати за проїзд у Львові.

Свої пропозиції представлили компанії ТОВ “Gemicle” (м.Вінниця) та Консорціум “Астек” (м.Київ)

Першими свою пропозицію презентували представники компанії із Вінниці. Вони привезли до Львова частину обладнання, щоб наочно продемонструвати роботу системи.

Дискусії у членів компанії виникли щодо моделі фінансового впровадження проекту у Львові, зокрема перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка наголосив, що із презентації складається враження, що компанія просто хоче продати місту свій технологічний продукт, однак, щоправда, представники це одразу заперечили.

Натомість у голови Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійки виникли запитання щодо системи контролю за пасажирами у маршрутці, адже під час презентації було сказано, що контролер проводить перевірку усіх пасажирів у маршрутці, щоб виявити «зайця», якщо система попередньо показала, що є пасажири, які не оплатили проїзд.

Повну презентацію дивіться у відео Дивись. Інфо

Представник компанії консорціум «Астек» зробила акцент на фінансовому впровадженні методики, наголосивши, що усі технічні нюанси є прописані проектом, а також можуть бути змодельованими до потреб міста.

Вартість впровадження проекту становить 55 мільйонів гривень.

Нагадаємо, так званий «єдиний квиток» у Києві не є реалізованим. У столиці діють паперові квитки з механічними валідаторами в наземному транспорті

Перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка закликав членів робочої групи не дискутувати стосовно виконання певних технічних нюансів: він запевнив, що система впроваджуватиметься у Львові перш за все задля зручності пасажирів і якщо якась із компаній не зможе гарантувати цього, то вона не стане фіналістом проекту.

Презентація проектів продовжиться завтра, 17 грудня, у четвер, 18 грудня, а також 21 січня 2015 року

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка у коментарі Дивись. Інфо наголосив, що перевізники Львова готові до впровадження е-квитка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: