У Музеї скла відбудеться виставка різдвяних прикрас та скляних інсталяцій

 19 грудня о 17.00 годині у Музеї скла, що на площі Ринок, 2, відбудеться відкриття виставки художнього скла «LUCYNA GOZDEK. ПРОЗОРА ПРАВДА». Захід відбувається за сприяння Генерального консульства Республіки Польща у Львові та в рамках проекту «Міст культури». Виставка буде відкрита щоденно з 10.00 до 18.00 год, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Запрошуємо до Музею скла у Львові, де упродовж зимових місяців можна буде насолоджуватись багатством і вишуканістю святкових прикрас створених Люциною Ґоздек, і захоплюватись неординарністю просторових скляних інсталяції польської художниці», - зазначили організатори.

Довідка

Люцина Ґоздек закінчила Ліцей образотворчого мистецтва та Інститут мистецької освіти Свєнтокшиської академії (тепер Університет ім. Яна Кохановського) в Кельцах, де сьогодні навчається в докторантурі. Творчо працює у різних техніках живопису та графіки, а також створює просторові скляні інсталяціями. Художниця бере активну участь у симпозіумах та живописних пленерах, а її твори експонуються на персональних і групових виставках на батьківщині та закордоном.

Упродовж останніх двох десятиліть займається дизайном скляних ялинкових прикрас, які проектує для власної фабрики "GMC" у м. Сташув. Щороку продукція підприємства отримує високу оцінку та відзнаки на міжнародних торгах "Christmasworld" у Франкфурті (Німеччина). Дизайн скляних прикрас передусім вражає неординарністю та філігранністю пластики, багатим і водночас вишуканим декором, сміливістю та розкутістю у виборі тематики. Широка колористична гама, різноманітність форм, оригінальне декорування та бездоганна якість виконання дозволяє фірмі упродовж років займати позиції лідера серед польських виробників. Індивідуальні композиції та інсталяції мисткині на відміну від різнобарвного дизайну характеризуються стриманістю колористичної гами, лаконічністю форм і, водночас, складною конструкцією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: