У Садового відмовились погоджувати ГАВ

Враховуючи напружену соціальну ситуацію, пов’язану із введенням Державним підприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині в тому числі, ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською облдержадміністрацією розробило  регульовані графіки аварійних відключень.  

Це дозволить попередньо інформувати мешканців Львівщини про застосування  графіків аварійних вимкнень з вказанням населених пунктів, вулиць та часу перерви в електропостачанні.

Сьогодні регульовані графіки аварійних відключень погоджені Державною енергетичною інспекцією, Антикризовим енергетичним штабом Львівської області та районними державними адміністраціями Львівщини, окрім адміністрацій Червонограда та Самбора.

Львівська міська рада на чолі з головою міста Андрієм Садовим відмовилась погоджувати регульовані графіки аварійних вимкнень по місту Львову.

Наголошуємо!

Об’єднана енергетична система України працює як ЗБАЛАНСОВАНИЙ ЄДИНИЙ МЕХАНІЗМ, а електричні мережі Львівщини є НЕВІД’ЄМНОЮ СКЛАДОВОЮ ЕНЕРГО-СИСТЕМИ УКРАЇНИ І ВІДОКРЕМИТИ ЇХ НЕМОЖЛИВО.

Всі дії ПАТ «Львівобленерго» на виконання спеціальних розпоряджень Державного підприємства НЕК «Укренерго» для забезпечення збалансованої цілісної роботи  Об’єднаної енергетичної системи України здійснюються згідно з чинним законодавством України.

Розбалансування цілісної роботи Об’єднаної енергетичної системи України є недопустимим, так як може призвести до важких економічних та соціально-криміногенних  наслідків для всієї України та Львівщини в тому числі.  

 

Відділ корпоративних зв’язків

ПАТ «Львівобленерго»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: