Яковець розкаже про біженців зі Сходу

17 грудня у програмі «Доброго ранку, Львове!» йтиметься про будні вояків АТО, допомогу солдатам з тилу, біженців зі сходу та багато іншого.

Про біженців зі сходу країни ведучі ранкової програми говоритимуть з заступником директора департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Оксаною Яковець.

Яку акцію на підтримку солдат започаткувала Перша мобільна дитяча майстерня тістечок розкажуть волонтери Оксана Щур і Марта Петренко та вчитель української мови та літератури музичної школи-інтернату ім.С.Крушельницької Мар’яна Стеценко.

З працівником благодійного фонду Гері Боумена Наталею Топчинською та художницею Наталею-Софією Кулявець мова піде про виставку «Святкові вечорниці у Боумена».

Про поїздку в зону АТО, побут солдатів, ставлення до них місцевого населення та інше розповість журналістка ТРК «Львів» Оксана Клим.

Тему війни в Україні продовжить учасник АТО  Василь Шпік.

Гостями студії також стануть Галина Воловецька – режисер-постановник опери «Кармен», заслужений діяч мистецтв, головний режисер театру ім. Крушельницької, Тетяна Вахновська – мецо-сопрано, лауреат міжнародного конкурсу, провідна солістка опери, виконавиця партії Кармен та Роман Корнецвіт – провідний соліст опери, тенор, виконавець партії Хозе.

Програму «Доброго ранку, Львове!»  дивіться щобудня з 7:00.

Прес-служба ТРК «Львів»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: