ДП НЕК «Укренерго» продовжує введення в дію графіків аварійних відключень

Сьогодні, 17 грудня 2014 року, за спеціальним розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» о 08:09 год. введено в дію графіки аварійних відключень на Львівщині в повному обсязі.

Графіками аварійних відключень охоплені вулиці міста Львова: Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; а також м.Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському,  Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

Наголошуємо!

Об’єднана енергетична система України працює як ЗБАЛАНСОВАНИЙ ЄДИНИЙ МЕХАНІЗМ, а електричні мережі Львівщини є НЕВІД’ЄМНОЮ СКЛАДОВОЮ ЕНЕРГО-СИСТЕМИ УКРАЇНИ І ВІДОКРЕМИТИ ЇХ НЕМОЖЛИВО.

Всі дії ПАТ «Львівобленерго» на виконання спеціальних розпоряджень Державного підприємства НЕК «Укренерго» для забезпечення збалансованої цілісної роботи  Об’єднаної енергетичної системи України здійснюються згідно з чинним законодавством України.

Розбалансування цілісної роботи Об’єднаної енергетичної системи України є недопустимим, так як може призвести до важких економічних та соціально-криміногенних  наслідків для всієї України та Львівщини в тому числі. 

Відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: