Львівська ОДА здійснює перевірки щодо якості обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах

Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно - енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації розробив графік перевірок щодо якості обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, - про це повідомив директор департаменту Олег Лазар, повідомили у прес-службі ЛОДА.

“Маємо багато скарг від мешканців області щодо неякісного надання послуг автомобільними перевізниками. Вони просять Львівську ОДА, як організатора перевезень на автобусних маршрутах, забезпечити належне обслуговування пасажирів”, - розповів О. Лазар.

За його словами, при департаменті працює робоча група щодо дотримання перевізниками умов договору на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

“Комісія протягом останніх двох місяців проводила перевірки щодо якості перевезень на маршрутах. На жаль, було зафіксовано чимало порушень з боку перевізників. Зокрема, це недотримання схеми руху автобусів, невідповідність номеру маршруту, марки транспортного засобу, який подавався на участь у конкурсі тощо”, - зазначив О. Лазар.

Він додав, що сімом перевізникам вже надіслані попередження про можливість розірвання договорів у разі їх невиконання а також наголошено на важливості та необхідності виконання умов договору про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

“На звернення громадян, ми продовжуватимемо практику перевірки якості перевезень у Львівській області. Це буде стосуватися усіх без винятку перевізників приміських та міжміських маршрутів. З тими, хто порушуватиме вимоги законодавства, буде розірвано договір, ”, - наголосив Олег Лазар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: