Манія величі Садового прогресує

За інформацією, яка поступила до нас від керівників закладів освіти міста Львова, їх запрошують «добровільно відвідати» Львівську міську раду для отримання запрошень на публічний звіт міського голови Львова, який відбудеться 23 грудня на стадіоні «Арена Львів».

Як стверджують у міській раді, довіз до «Арени Львів» від підприємств та установ буде здійснюватися  безкоштовно.

Ми знаємо з древньої, нової та новітньої історії, що  подібні зібрання були улюбленою справою диктаторів від Нерона до Уго Чавеса та лідерів тоталітарних сект.

Стадіони збирали  Гітлер, Муссоліні, Кастро, Сталін, Лукашенко, свідки Єгови,  Біле братство, Аум Сінрікьо, Сандей Аделаджа. Зараз цю естафету підхопили «свідки Самопомочі»  сонцесяйного мера найєвропейськішого відкритого для світу Львова.

Очевидно, що свідки Самопомочі наполегливо рекомендуватимуть працівникам бюджетних установ міста (освіти, медицини, культури, комунальних підприємств) відвідати публічне шоу свого вождя свідків Самопомочі. Очевидно, волонтери від самопомочі будуть фіксувати персональну присутність підневільних бюджетників. Ця непосильна справа буде покладена на в. о. керівника Департаменту  з питань гуманітарної політики Галину Слічну, оскільки саме на гуманітарну сферу видаткова частина бюджету міста складає  понад 80 відсотків.

Подібними шоу і акціями донедавна займався попередній директор департаменту Олег Березок (в народі відомий, як Шаман), але зараз він займається масштабнішими проектами свідків Самопомочі, куруючи депутатську зграю  Самопомочі у Верховній Раді. Підозрюємо, що від успішного проведення шоу одного актора буде залежати кар’єра багатьох чиновників Львівської міської ради.

Подібні великі масові заходи диктатори і лідери сект, як стверджують експерти,   проводили і проводять для певного зомбування своїх прихильників, бо в натовпі легше заразити ідеєю.  Як також відомо з історії,  усі відомі диктатори і лідери тоталітарних сект страждали на манії величі і переслідування.

На жаль, Андрій Садовий забув, як у 2005-2006 роках він одягав камуфляжний бушлат і кирзові чоботи та ходив по під’їздах міста, будівельних майданчиках і обіцяв, що ніколи не забуде про людей, їхні проблеми і  буде завжди доступним простим громадянам.

На сьогодні він уявив себе певним месією, який може зустрічатися з громадянами лише  підсвічений софітами «Арени Львів».  Традицією таких заходів є їхнє фільмування та пряма трансляція. Очевидно це забезпечить «Канал 24», який за твердженнями Андрія Садового, належить його дружині Катерині, і приносить мільйонні прибутки.

Очевидно, що шоу коштуватиме астрономічну суму. Лише одна підсвітка під час проведення заходів на стадіоні «Арена Львів» коштує десятки тисяч гривень.  Вже не говоримо про вартість оренди стадіону, видатки на транспорт для безкоштовного довозу часників. Якщо є такі вільні кошти, то чому б їх не скерувати на вирішення соціальних проблем громадян?

В час,  коли країна переживає справжню економічну розруху,  українці ведуть нерівну війну з московськими загарбниками, сотні тисяч волонтерів віддають свій час, кошти на допомогу фронту та біженцям, свідки Самопомочі продовжують організовувати свята і шоу, які більше нагадують бенкет під час чуми.

Лукавству і подвійним стандартам свідків Самопомочі немає меж. Ось цитата з листа, в якому  начальник управління культури Ірина Магдиш  свого часу закликала  наше громадське об’єднання під час проведення благодійного концерту зі збору коштів , пораненим в АТО:  «Стежити за ситуацією в країні та корелювати свої дії залежно від останніх подій».

Закликаємо львів’ян дати належну оцінку манії величі  лідеру Самопомочі і зробити висновки та проігнорувати самопомічний шабаш.

Громадське об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

ГО «Громадська варта»

ВГО «Гвардія революції»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: