У Львівській мерії тривають презентації пропозицій на впровадження е-квитка (відео)

ТОВ «Автор» не до кінця виконало технічне завдання робочої групи

У Львівській міській раді тривають презентації пропозицій компаній, що подали документи на конкурс щодо впровадження оптимальної моделі електронного квитка у громадському транспорті міста Львова. Сьогодні свою пропозицію презентувала ТОВ "Автор" (м.Київ).

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Особливості пропозиції компанії полягають у тому, що компанія пропонує продаж паперових квитків тільки у водіїв. У подальшому, щоб виконати вимогу щодо відмови від паперових квитків, компанія пропонує запровадити тільки дешеві карточки, які потрібно буде валідувати у автобусах.

Як варіант виходу із ситуації, якщо пасажир користується громадським транспортом у Львові, наприклад, один день на рік, представник компанії запропонував (!) поставити біля водія прозору скриньку, куди пасажири кидатимуть гроші за проїзд, якщо вони не матимуть відповідних карток для валідації.

Ще одна особливість проекту полягає у тому, що ТОВ «Автор» виступає проти ідеї розрахунку у рухомому складі банківськими картами. На переконання компанії, це не зовсім безпечно для клієнтів, а також потребує постійного зв’язку із банком.

Вартість реалізації моделі компанії складає: капітальні витрати – 91 960 000 грн., операційні витрати – 115 600 000 грн., проте Дисконтований термін окупності проекту 5,6 років. Проектом передбачено: комісія інвестору (компанії оператору) – 8% на період окупності.. Ставка дисконтування – 16%

IMG_1057

Учасники робочої групи після презентації наголосили, що компанія не виконала проектне завдання, яке ставилось робочою групою. Начальник управління транспорту та зв"язку Львівської міської ради Віктор Щир наголосив, що оплата за проїзд банківськими картками для Львова як туристичного міста, перш за все, є зручною для туристів, які приїжджають у місто

Детальніше дивіться у відео Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: